ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ UBBINK

Η Ubbink ξεκίνησε ως μία ολλανδική εταιρία το 1869. Πλέον ανήκει στον όμιλο Ubbink Centrotherm, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του Centrotec SE με έδρα την Γερμανία, ενώ έχει καταφέρει να αναπτυχθεί με θυγατρικές στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Ειδικεύεται στην κατασκευή αγωγών για βιώσιμες λύσεις HVAC και αξεσουάρ στέγης. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει ιδανικές λύσεις αγωγών, καμινάδας, συστημάτων καπνοδόχων και διανομής αέρα για οικιακά και εμπορικά συστήματα θέρμανσης όπως και για οικιακά συστήματα εξαερισμού.

Η αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της είναι αυτή που συμβάλλει στην βελτίωση του εσωτερικού κλίματος και φυσικά στην υγειά των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται μέσα σε αυτό. Κατασκευασμένα από αντι-μικροβιακά υλικά και με σχεδιασμό υψηλής στεγανότητας στο κύκλωμα αερισμού, τα ολοκληρωμένα συστήματα αεραγωγών της Ubbink σε συνδυασμό με κατάλληλες μονάδες αερισμού χαρίζουν στο χώρο σας καθαρό αέρα κάθε στιγμή της ημέρας, σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις του ΚΕΝΑΚ σε υφιστάμενα ή νέα κτίρια.

Μερικά στοιχεία:

  • Ξεκίνησε ως μία Ολλανδική εταιρία το 1896.
  • Ανήκει στον όμιλο Ubbink Centhrotherm και έχει θυγατρικές στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Κίνα.
  • Αποτελεί μέρος του Centrotec SE με έδρα τη Γερμανία.
  • Πρώτη στη κατασκευή αγωγών για βιώσιμες λύσεις HVAC και αξεσουάρ στέγης.
  • Αξεπέραστη ποιότητα προϊόντων, που συμβάλλει στη βελτίωση του εσωτερικού κλίματος και στην υγεία των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται σε αυτό.
  • Τα ολοκληρωμένα συστήματα αεραγωγών της σε συνδυασμό με κατάλληλες μονάδες αερισμού χαρίζουν στο χώρο σας καθαρό αέρα κάθε στιγμή της ημέρας , σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις του ΚΕΝΑΚ σε υφιστάμενα ή νέα κτίρια, χάρη στα αντί-μικροβιακά υλικά και τον σχεδιασμό υψηλής στεγανότητας στο κύκλωμα αερισμού.